Vision og mission

Mission, vision og værdier

Kombi Direct har en mission om at blive kundernes foretrukne valg inden for transport og logistik.
Vores vision for fremtiden er, at vi ønsker at være de førende, mest konkurrencedygtige, og det fortrukne valg inden for transportopgaver og løsninger til erhvervskunder af alle størrelser. Vi ønsker at blive Danmarks mest attraktive af slagsen.

Den mission forfølger vi hver dag ved at have fokus på vores kerneværdier, som er at vi er ambitiøse, rummelige og passioneret omkring vores arbejde i alle facetter. Samtidig har vi stort fokus på kundernes tilfredshed og tryghed, når vi håndterer alt fra kundeservice til gods. Vi ønsker at udvikle os og skabe en organisk vækstvirksomhed, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at løse alle typer af opgaver inden for vores fag med udgangspunkt i kundens behov. Forudsætningen for at skabe et tilfredsstillende indtægtsgrundlag er, at vi bevarer evnen til at kunne fastholde en løbende dialog med vores kunder og lever op til deres behov – og ikke mindst krav.

Geografisk set har vi en god placering, der giver os mulighed for at være fleksible og dynamiske, når vi skal rykke ud på vejene og generelt føre en sund transportstrategi, og den arbejder vi på at gøre endnu bedre.

  • Vi er ambitiøse, rummelige og passionerede omkring vores arbejde
  • Vi ønsker at udvikle os og skabe rammerne for en sund og organisk vækst
  • Vi bestræber os på at løse alle former for opgaver - med stort fokus på kundernes behov
  • Vi tilstræber at fastholde en løbende dialog med kunderne, så vi kan leve op til krav, behov og ønsker fra vores kunder
  • Vi vægter kundernes tryghed højt både mht. til kundeservice og håndtering af gods
  • Vi har en fleksibel transportstrategi, som inkluderer, at vi hurtigt er ude på vejene. Dette er sikret af vores centrale geografiske placering
Scroll til toppen